Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Jämför bilförsäkring och sänk dina kostnader idag!

Funderar du på att köpa en ny bil? Eller är du kanske inte nöjd med den bilförsäkring du har idag?

Vi på Penza Finans hjälper dig mer än gärna att hitta rätt bilförsäkring till lägsta pris. Genom samarbeten med några av Sveriges största försäkringsbolag kan vår partner hjälpa dig att jämföra olika försäkringsbolag och samtidigt smidigt och enkelt teckna ett avtal. Helt kostnadsfritt!

Genom att fylla i dina uppgifter samt registreringsnummer på den bil du önskar försäkring kan du få ett pris direkt i din webbrowser. Allt på mindre än 5 minuter!

Vilken bilförsäkring ska jag välja?

Det finns tre olika val av bilförsäkringar. Dessa hittar du nedan:

Trafikförsäkring
Denna försäkring är du skyldig enligt lag att ha tecknad på en bil i trafik. Den ska vara tecknad på ägaren av bilen från den dag fordonet tas i drift. Trafikförsäkringen täcker skador som kan orsaka tredje part, personer eller annans egendom i samband med trafikolycka.

Halvförsäkring
I en halvförsäkring ingår alltid en trafikförsäkring. Utöver detta så ingår normalt också stöld-, brand-, glas-, maskin-, räddnings- och rättskyddsförsäkring.

Helförsäkring
I denna försäkring ingår allt som nämnts ovan i halvförsäkring inklusive trafikförsäkring. Utöver detta täcker denna också skador som vållats av ditt egna fordon i samband med en trafikolycka. Den täcker också vagnskademomentet skador som kan uppkomna i samband med krock med vilt och skadegörelse.

Om olika bilmärken

Läs mer om olika bilmärken och försäkringar till dessa. Här kan du läsa mer om exempelvis Volvo försäkring, Audi försäkring, Seat försäkring,Toyota försäkring och Volkswagen försäkring.

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare