Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Helförsäkring

Här tänkte vi gå igenom vad det är som ingår i en helförsäkring för din bil. Ett skydd som ger dig allt och lite därtill för att du ska känna dig säker med ditt bilköp.

Helförsäkring – vad är det?

I en helförsäkring till din bil ingår förutom trafikförsäkring och halvförsäkring (delkasko) också vagnskada. En vagnskada täcker vanligtvis skador som vällats det egna fordonet i samband med exempelvis en trafikolycka samt annan yttre olyckshändelse eller skadegörelse. Självrisken på en vagnskade är ofta valbar och den premien du får påverkas därefter.

Ska jag välja en helförsäkring?

Detta alternativ brukar ofta väljas på nya bilar eller dyrare bilar. Det innebär att du har ett helförsäkringsskydd. Om du har köpt en sprillas ny bil så brukar det ingå en vagnskadegaranti som gäller i ca tre år, ibland längre. Om du har detta så kommer du inte behöva en helförsäkring utan kan nöja dig med en halvförsäkring då den tillsammans med garantin blir som en helförsäkring. En halvförsäkring kan du teckna hos valfritt försäkringsbolag. Här är det smart att jämföra flera aktörer på marknaden för att hitta det bästa och billigaste alternativet. Jämförelsen kan ni göra via knappen ovan och nedan på sidan.

Har du en bil som är väldigt gammal eller värdet är lågt kan det räcka med en trafikförsäkring. Denna försäkring är obligatorisk enligt svensk lag och är den lägsta nivån av försäkring som finns att ta del av.

Vad är en vagnskadeförsäkring?

En vagnskadeförsäkring betalar skade på ditt egna fordon vid en olycka, yttre olyckshändelse och skadegörelse.

Några exempel på olyckor är singelolyckor, kollision med djur eller kollision med annat fordon. En yttre olyckshändelse skulle kunna vara exempelvis om det faller grenar, snö eller is på bilen. Skadegörelse kan vara om någon för illa på bilen när den står pakerad på gatan.

Se alltid till och jämföra flera aktörer på försäkringsmarknaden för att hitta det bästa och billigaste alternativet.

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare