Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Delbetalning av snabblån – är det möjligt?

Är du ute efter att ansöka snabblån? Snabblån är en flexibel lösning om du är ute efter en mindre summa och behöver den snabbt. Dock så måste ofta denna summa betalas tillbaka med ränta och avgifter inom en väldigt kort period. Det som sker just nu är vad vi ser en snabb utveckling uppåt för snabblån och microlån och de senaste två åren har vi kunnat se att produkten kreditkonto ökat. En möjlighet att kunna låna pengar utan ränta. Det som hänt nu under 2016 är att en vidareutveckling av snabblånet börjat ta fart på marknaden. Nämligen nya snabblån med en fast delbetalning per månad.

Läs också om vad vi svenskar lånar mest till >

Delbetala ditt snabblån månadsvis

Det som varit ett av de största problemen innan med snabblånen och microlånen är att det varit för korta perioder att betala tillbaka på. Något som lett till att många inte hunnit betala summan i tid. Detta skapar en massa extra avgifter för dig som privatperson och i slutändan blir lånet väldigt mycket dyrare än väntat. Nu finns dock möjligheten att kunna dela upp dena betalning och sprida ut återbetalningen över ett större antal månader vilket gör månadskostnaden hanterbar.

I beloppet som du delbetalar varje månad ingår också amortering och ränta. För varje månad multipliceras den utestående skulden med månadsräntan och därtill läggs ett amorteringsbelopp för att komma upp i den summa som långivaren har bestämt ska vara lägsta möjliga delbetalningsbelopp.

Den stora fördelen med att nu kunna delbetala tillbaka lånet varje månad gör att din månadskostnad för återbetalning blir relativt låg. Lånar du exempelvis 10 000 kr ska du betala av på lånet i 42 månader. Självklart kan du när som helst göra extra inbetalningar. Du kan också lösa hela lånet när du vill, utan att betala något extra.

Se alltid till och jämföra snabblån och privatlån genom vårt verktyg innan du bestämmer dig att gå vidare med en ansökan hos utvald långivare och bank. Genom att göra detta kan du hålla ner kostnaden och spara flera tusenlappar. Alla våra rekommendationer håller hög standard och har bra personlig rådgivning om du skulle behöva veta mer om någon del. För att bli kontaktad så kan du fylla i vårt formulär till höger. Vi behöver bara ett namn och ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Självklart är det kostandsfritt och inget är bindande.

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare