Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Vad lånar svenskar mest pengar till

Happy couple on the beach of sea

Vad lånar svenskar mest pengar till: Letar du efter att ansöka om ett privatlån är det förmånligt att du inte behöver uppge ditt syfte med lånet. Det brukar endast vara i de fall då lånet ska lösa andra krediter och om du som långivare erbjuder dig att göra detta. Detta gör det rätt svårt att vara tydlig med vad vi svenskar använder våra lånade pengar från privatlån till. Dock så kan man stoppa in många lån i olika typiska kategorier så som exempelvis lån till en ny bil, lån för semester skuldkonsolideringslån osv. Se alltid till att jämföra lån innan du ansöker så du är säker på att du hittat ett med bäst villkor och ränta.

Lånemarknader

Det finns en låneplattform som är tillräckligt transparent för att kunna beskriva till vilka ändamål som privatlånen kan tänkas fylla. Det handlar om de lånemarkander som vi kan se börja växa fram.

Det finns exemepelvis nya plattformar och tjänster på nätet där privatpersoner kan låna pengar till andra privatpersoner. Alltså personer som har överskott av pengar och är villig att låna dessa vidare till personer som behöver. Här är det viktigt att man är tydlig med vad lånet ska användas till och se till att sälja in sig själv som en respektabel låntagare. Här kan man då få ut ganska mycket information om vad svenskar helst lånar pengar till.

Hur många lånar pengar i Sverige?

Det är väldigt svårt att säga en exakt siffra på hur många svenskar det är som idag tar ett privatlån. Vi kan nämligen inte få ut antalet låneansökningar inom respektive kategori och plattformarna som vi nämnde ovan är inte rillräckligt representativa för den stora lånemarknaden som helhet.

Men om vi tittar närmare på de siffror vi kan få ut kan vi bygga oss en ok bild av vilka kategorier som är mest populära för privatlån.

(Dessa siffror är hämtade från Lendify)

En informell topplista på populära kategorier:

  1. Skuldkonsolidering
  2. Köp av nytt fordon
  3. En semesterresa
  4. Flytt, köp av möbler och inredning
  5. Övrigt

Ni kan läsa mer om privatlån och jämföra Sveriges långivare hos oss på Penza Finans. Genom vårt enkla verktyg kryssar du i dina villkor och klickar sedan ”Jämför långivare”. Det är alltid viktigt att få sig en uppfattning av hur markanden för att låna pengar ser ut! 

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare