Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Vad använder man ett privatlån till?

Ett av de vanligaste lånen i Sverige idag tillsammans med bolån är privatlån. Det brukar också kallas för blancolån och betyder att du som låntagare inte behöver någon koppling till någon säkerhet. Säkerhet i form av materialla ting som en bil, ett bostad eller annat). Detta gör också att du som låntagare inte behöver eller har skyldighet att specifiera för långivaren vad pengarna ska användas till. Varken vid ansökningstillfället eller vid återbetalningen. Många banker och låneinstitut frågar ofta dig om vad du ska ha pengarna till och många svarar, men du kan säga att du inte vill uppge. Med ett privatlån kan du använda pengarna till vad som helst. Det kan vara till en ny bil, en renovering av hemmet eller en resa med familjen.

Vi rekommenderar alltid våra läsare att jämföra lån för att få en överblick av lånemarknaden och alla räntor och avgifter. Avgifterna och räntorna är mycket varierande beroende på vilken långivare du väljer så kolla alltid nogrannt.

Köp av bil eller fordon

Om du är ute efter att köpa en ny bil eller annat fordon finns det ofta lånealternativ som billån. Men ska du köpa en äldre bil begagnat av en bilhandlare eller privatperson måste du hitta annan finansiering. Här är ett privatlån perfekt.

Behöver du kontantinsats för bostad?

När det är dags att köpa ny bostad gäller det att du kan erlägga minst 15% av bostadens värde i kontantinsats. Om man då inte har dessa pengar sparade eller kan få tag på dem via annat sätt kan ett privatlån hjälpa dig. Spannet vad gäller lägsta och högsta möjliga belopp för privatlån är väldigt stort, ofta 20 000 kr upp mot 500 000 kr. Detta gör att de flesta kontantinsatser i teorin täcks av ett bancolån.

Resa och semester med privatlån

Alla människor måste ha ledigt i bland för att minska stressen från vardagen. Genom att privatlån / blancolån är så pass flexibla kan det vara ett bra alternativ. Du kan skräddarsy ditt lån vilket gör att du kan anpassa storleken på lånet efter vad du ska köpa. Som exempelvis en resa med familjen eller annan konsumtion. Återbetalningstiden är normalt under 1-5 år och vilket ger dig fördelar till lägre måndskostnader. Du kan också alltid betala in hela eller delar av beloppet när du vill.

Samla din lån och sänk månadskostnader

Ett privatlån är inte alltid ett billigt alternativ. Detta avgörs ofta av statusen för din privatekonomi. Men generellt och granterat billigare än de flesta avbetalningskrediter som finns där ute, som smålån. Genom att samla dyrare småkrediter och lån i ett privatlån (samlingslån) kan du sänka din månadskostnad med tusenlappar. Förutom lägre månadskostnader så försvinner också en massa administration hos flera handläggare och långivare. Det är också enklare att betala tillbaka på ett enda lån än flera olika.

Ett privatlån är ett smart alternativ för dig som vill fram pengar för att täcka både direkta och indirekta kostnader som uppstår. Hitta billiga lån genom vårt jämförelseverktyg här på Penza. Det är helt kostandsfritt och du behöver ingen direkt kontakt med någon handläggare hos oss för att använda det.

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare