Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Vi välkomnar MyLoan till vår jämförelse av lån

Idag välkomnar vi låneförmedlaren MyLoan till vår jämförelse av lån. Vi vill att det ska vara lätt att låna pengar för dig som privatperson och konsument. Därför adderar vi så många av dem stora aktörerna på markanden så du kan få en bättre koll på vilka räntor och avgifter de olika långivarna erbjuder. Ett smart sätt att spara tusenlappar på ditt lån.

My loan är en av Sveriges ledande förmedlingstjänst inom privatekonomi med stort fokus på blancolån. MyLoans tjänster har som syfte att hjälpa sina kunder till en enklare privatekonomi. Företaget grundades 2010 och har redan hjälpt över 200 000 svenska kunder till en bättre lånesituation.

Genom MyLoans tjänst görs endast en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen). Men viktigt att veta är att kundens kreditansökan behandlas av ett flertal banker och långivare. Men fördelen är att du som kund slipper ansöka om lån hos varje enskild bank och dra en massa onödiga kreditupplysningar vilket i sin tur försämrar din kreditvärdighet.

Din ansökan av lån läggs ut på en budgivning där bankerna och långivarna får bevisa att just dem är bäst för dig och dina villkor. Du som kund loggar sedan in via MyLoans system och godkänner den ansökan du tycker passar bäst. Svar fås redan inom 24 timmar och ibland även inom 3-5 timmar. Kika in deras tjänst här!

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare