Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Consector Privatlån

Consector är låneförmedlaren som hjälper privatpersoner att hitta de bästa villkoren för bolån, privatlån, billån och kreditkort. Consector är experter på lån och krediter och ska revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter i Norden.

Consector grundades 2014 som Sveriges första One-Stop Shop för lån- och krediter. Consector etablerades för att tillföra en aktör på nordiska marknaden som kan konkurrensutsätta och förbättra privatpersoners hela lån- och kreditengagemang.

Consector är ett privatägt bolag med stark ägarkrets. Bolaget är grundat av entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg och delägare i bolaget är b.la investmentbolagen Verdane Capital och Optimizer Invest.  I styrelsen finns stor kredit-, finans- och internetkunskap och styrelsen består b.la. av Arne Liljedahl tidigare ordförande SBAB och Carnegie, Tove Bångstad tidigare SEB-fondchef samt Johan Kinnander tidigare Nordenchef Google.

Låna pengar via Consector Privatlån

Consector har tillstånd till förmedling av konsumentkrediter och står under tillsyn av Finansinspektionen. Consector samarbetar med många av Sveriges ledande bank- och kreditaktörer och kreditupplysningar görs via upplysningscentralen (UC). Tjänsten är kostnadsfri och går att använda utan att förbinda sig till något.

Grundkrav för lån via Consector

  • Du är minst 18 år.
  • Du är folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst 1 år.
  • Du är skuldfri från kronofogden de närmaste 6 månaderna.
  • Du innehar en årsinkomst på minst 110 000 kr.

Vad är ett Privatlån?

Ett privatlån, även kallat blancolån, är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du kan låna pengar utan säkerhet. Förr i tiden så användes benämningen blancolån men idag är det mer populärt att dessa typer av lån utan säkerhet refereras till som privatlån. Ofta används privatlån för att samla och konsolidera tidigare lån eller skulder. Privatlån kan också användas till att betala ett större inköp som en bil, båt, bröllop, renovering eller finansiera en utbildning.

Låna pengar till

*Den lägsta räntan som erbjuds av Consectors samarbetspartners är 2,95 % på privatlån. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, räntesats från 2,95 % – 18,95 %. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

9.4 Total Score

User Rating: 0.55 (1 votes)
Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare