Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Creditstar Snabblån

Creditstar erbjuder en lättillgänglig finansiell tjänst till privatpersoner med kunnig och trevlig kundtjänst.

Denna långivare erbjuder snabba, enkla lån med utbetalning ofta redan samma dag. Hos Creditstar lånar du små summor från 500 kr upp mot 2 500 kr  under en period på 5 dagar till 3 månader. Ett smart alternativ om du skulle behöva snabba pengar till exempelvis hyran eller andra oväntade utgifter. Är du ute efter större lån rekommenderar vi dig att kika närmare på våra alternativ under kategorien Privatlån. Där hittar du större lån från 50 000 kr upp mot 500 000 kr. Lån till en nya bil, resa eller renovering i hemmet. Helt utan säkerhet.

Creditstar har varit en internationell koncern sedan 2006 och har levererat finansiella produkter – bekväma, flexibla och lättförståeliga – på marknaden som uppfyller deras kunder förväntningar och behov.

På Creditstar vill dem att deras tjänst ska underlätta personers vardag. Deras kunder kan lita på dem när de behöver enkel, tydlig och kortsiktig finansiell hjälp. Creditstar bemöter sina kunder positivt genom att vara vänliga och respektfulla. Långivaren vill vara en tjänsteleverantör som kunderna kan lita på, men framför allt som de faktiskt gillar.

Ansvarsfull utlåning hos Creditstar

Det är ett av nyckelorden för Creditstars verksamhet. Deras flexibla lånetjänst gör det möjligt för kunder att kontrollera sin likviditet, till och med när deras egna resurser tryter något. Men Creditstar beviljar bara ett lån om de är säkra på att kunden kan betala tillbaka det.

Dem säkerställer att långivaren agerar ansvarsfullt och gör deras bästa för att leva upp till kunders och samhällets förväntningar. Nästföljande är en översikt av principerna som de följer gällande lån och marknadsföring.

Lånkrav:

  • Ha ett giltigt mobilnummer
  • Ha fast inkomst (nämns inte hur mycket)
  • Vara minst 18 år
  • Ha ett ID-kort
  • Ha fast bostadsadress i Sverige
  • Ha möjlighet att identifiera sig via sin internetbank

Kunder

Deras tjänster är relevanta för deras kunder. Internationellt använder fler än 160 000kunder dem och fler än två tredjedelar av dem har gjort det mer än en gång.

8.3 Total Score

User Rating: Be the first one!
Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare