Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

ExtraKredit är ett varumärke som ägs och drivs av Grandvik AB, ett privat aktiebolag registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen. Extrakredit erbjuder flexibla lån både i storlek och löptid. Deras ambition är att kunna erbjuda marknadens bästa snabblån. Långivaren erbjuder lån upp till 10 000kr, löptiden är från 1 månad till 12 månader som kunden själv väljer fritt.

Innan du bestämmer dig för att ansöka ett lån från en specifik långivare som du hittat hos oss eller på någon annan sajt rekommenderar vi att alltid jämföra lån. Detta gör du enkelt på vår sajt genom att klicka på det menyvalet högst upp på penza.se. Där finner ni båda större privatlån på summor från 50 000 kr till 500 000 kr och snabblån/smålån på summor om 200 kr till 25 000 kr. Genom att alla olika banker och låneinstitut erbjuder olika räntor och avgifter är det smart att få en överblick på hur lånemarknaden i Sverige ser ut.

Alla ansökningar är helt kostnadsfria.

När du ansöker om ett lån kommer bolaget göra en bedömning om de godkänner dig samt om de är villiga att bevilja dig ett lån. Det kommer tas en kreditupplysning från Bisnode.

Oavsett om långivaren kan bevilja dig eller inte så kostar det dig inget. Vidare har ExtraKredit inga uppläggningsavgifter som tillkommer utan du betalar endast ränta på lånet.

extrakredit-ta-lån

Fördelar med ett lån hos ExtraKredit

  • Alla fakturor via e-post
  • Det är alltid gratis att ansöka om ett lån
  • Du använder Bank ID för att ansöka om lånet
  • Du kan enkelt förlänga en faktura
  • Inga dolda avgifter
  • Välj löptid som passar dig
  • Smart sätt att låna pengar billigt

Kreditprövning via Bisnode

I samband med en låneansökan får låntagaren genomgå en Kreditprövning. Vår kreditprövning består av en process innehållande en självdeklaration, kreditprövningsuppslag hos Bisnode samt ett manuellt godkännande av en handläggare. Hela processen utförs på samtliga kunder, befintliga och nya, vid en låneansökan. Kreditprövningens frågor baseras på Konsumentverkets budgetkalkyl.

7.9 Total Score

User Rating: Be the first one!
Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare