Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Frogtail Snabblån

Med ett Frogtail-lån kan du göra ett speciellt inköp eller täcka en oförutsedd utgift – som en utlandsresa, bilreparation eller kanske en mindre renovering av hemmet.

Men Frogtail kan även göra nytta på andra sätt. Planerar du ett riktigt stort inköp kan du låna till handpenningen, till exempel 10% av 500 000 kronor. Eller så är du trött på tidigare smålån och krediter och vill samla allt i ett lån hos oss. Du vet bäst vad pengarna ska gå till och behöver inte berätta något när du gör din ansökan.

Hos långivaren Frogtail ger dem dig möjlighet att låna upp till 50 000 kronor i 3 år. De kräver ingen säkerhet och du kan använda pengarna hur du vill utan att nämna vad.

Ansökan är helt kostnadsfri och kan göras på din dator, telefon eller surfplatta. De uppgifter du lämnar är skyddade enligt svensk lag. Lånet betalas till ett bankkonto du själv väljer. Räntan är personlig och baseras på din privatekonomi och lånets återbetalningstid. Jämför lån hos oss på Penza för att alltid ha koll på de billigaste alternativen innan du bestämmer dig för ett val.

Låna hos Frogtail

Vägen till att få ett lån hos Frogtail skiljer sig något mot många andra låneföretag. Första steget är att välja belopp och amorteringstid. Beroende på belopp är amorteringstiden till viss del låst. Den som vill låna 3000kr kan exempelvis enbart amortera denna summa en månad. Är lånet på 11.000 kan man låna upp till 12 månader osv.

När detta anges visas en exempelränta som speglar ungefär vilken räntenivå man kan få på lånet. Det framgår även hur mycket man skulle behöva betala per månad vilket är en fördel.

frogtail-enskild-ränta

Ansök lån hos Frogtail

  • Privatlån på 1 000 – 25 000 kr
  • Återbetalningstid 1 – 24 månader
  • Ingen säkerhet krävs
  • Enkel kostnadsfri ansökan via Internet
  • Snabb utbetalning
  • Personlig ränta bestäms efter en kreditkoll och den exakta kostnaderna syns på skärmen medan ansökan behandlas. Frogtail erbjuder idag en årsränta mellan 4% och 49% på lån med 12 månaders återbetalningstid.
  • Återkommande kund sänker sina lånekostnader genom bra beteende
9 Total Score

User Rating: Be the first one!
Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare