Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Om oss

Penza Finans är en oberoende och kostnadsfri söktjänst för dig som konsument. Vi gör det enkelt att låna pengar samt hitta rätt långivare och bank. Enklare kan det inte bli!

Varför Penza Finans?

Vi på Penza har som mål att göra vägen till att låna pengar enklare och mer rättvis för dig som konsument. Alla banker och låneinstitut erbjuder idag olika lånerformet, villkor och räntor. Alla lånerformer som erbjuds passar för olika ändamål. Detta betyder att alla banker och låneinstitut mer eller mindre är unika och ställer olika höga krav på dig och din ekonomiska status. Vi på bolaget vill göra det enklare för dig att hitta rätt låneformer och långivare i denna djungel. Hos oss låter vi dig i lugn och ro titta igenom förslag på flera svenska långivare och därmed konkurrensutsätta bankerna och låneinstituten för att hålla räntorna så låga som möjligt.

Vår vision

Penza Finans har som vision att bli en av Sveriges största och mest självklara val när det kommer till att låna pengar. Vår tjänst ska hjälpa privatpersoner i Sverige att hitta rätt lån med rätt villkor.

Om företaget

Penza Finans drivs idag av företaget Roomly AB med kontor i Stockholm. Våra anställda har över 15 års erfarenhet av IT-utveckling och konsumentvägledning. Vi hanterar personuppgifterna helt i enlighet med personuppgiftslagen (PUL).

Penza Finans C/O Roomly AB
Drottninggatan 83
111 60 Stockholm

Org-nr: 559023-2509

* Företaget innehar F-skatt

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare