Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

SevenDay Privatlån

Hos SevenDay kan du låna mellan 10 000 – 300 000 kr. Vår bästa ränta är 3,95%. Alltid med SevenDay Prisgaranti.

SevenDay är specialister på privatlån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver belåna din bostad för att låna av dem. Dessutom har SevenDay ovanligt bra villkor på sina lån. Inte minst om du jämför med din vanliga bank. Behov av pengar kan dyka upp när som helst, sju dagar i veckan. Du kanske ska byta bil, renovera hemma, ut och resa eller samla dina lån och krediter på ett ställe. Oavsett vad du behöver pengar till, ser SevenDay till att lånet inte kostar dig mer än nödvändigt. Jämför gärna deras räntor och privatlån med andra banker och långivare innan du bestämmer dig för att gå vidare med en låneansökning. Det är dett smart sätt att få en bra koll på hur den svenska lånemarknaden ser ut idag.

Vi på Penza erbjuder också en ordlista med vanliga termer som du ofta stötter på när du är i kontakt med din bank eller låneinstitut. Se alltid till att vara förberedd på olika ord som ofta dyker upp under samtalet. Detta kan också leda till att du genom din expertis kan sänka räntan ännu mer än vad banken erbjuder dig.

Beräkna din månadskostnad hos SevenDay Privatlån

Här kan du räkna ut månadskostnaden för olika lånebelopp. Du kan se till att få ett lån med låg ränta fr 3,95%. SevenDay bestämmer räntan på just ditt lån vid kreditprövningen. Prova med olika räntenivåer för att se hur det påverkar månadskostnaden tillsammans med lånebelopp och återbetalningstid. Om du väljer längre återbetalningstid blir månadskostnaden lägre på ditt lån. Du ser ungefärliga månadskostnad direkt i webben via knappen ”Ansök” som du hittar längre upp på sidan.

Utnyttja SevenDay Prisgaranti:

  • Garantin gäller om du har beviljats ett Privatlån hos SevenDay.
  • Garantin gäller om en annan långivare på marknaden som är bank eller kreditmarknadsbolag har beviljat ett privatlån och detta dokumenterats skriftligen.
  • Garantin gäller endast om den andre långivaren erbjudit samma typ av lån som långivaren erbjuder, dvs. ett lån utan säkerhet, i motsvarande ränteläge och i svenska kronor.
  • Garantin gäller inte lån som är kopplade till viss anställning (garanterade av arbetsgivaren), lån till köp i butik (subventionerade) eller betalande medlemskap (s.k. medlemslån).
  • Garantin gäller endast samma lånebelopp och löptid.
  • Garantin gäller under 7 dagar från det att långvigaren beviljat lånet och du måste åberopa garantin till SevenDay inom denna tid.
  • Garantin gäller totalpriset – dvs. ränta och avgifter omräknade till effektivränta i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Maximal sänkning till SevenDays lägsta ränta enligt aktuell prislista.

Exempel: Räntan är individuell f n 3,75%9,95% (19 maj 2015) och bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 6,36 % beräknad på exempelränta 5,95 %.

9 Total Score

User Rating: Be the first one!
Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare