Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Snabblån

Är du ute efter att låna pengar och få utbetalning snabbt? Då är det ett snabblån som du ska kolla närmare på. Denna låneform har under åren blivit en riktig snackis och ett bra alternativ till ett privatlån om du inte är ute efter stora summor pengar med längre ledtider.

Många har säkert sett att snabblån varit i debatt under året för att vara väldigt förmånliga för långivarna och mycket ofördelaktiga för låntagare. Det stämmer att den avgift och ränta som du betalar för ett snabblån är högre i relation till ett privatlån. Men det viktiga att förstå här är att ett snabblån löper under en mycket kortare tid (ofta en eller två månader) än vad exempelvis ett privatlån gör. Här behöver du inte heller gå in med någon säkerhet för lånet och kan bli beviljad även om du har betalningsanmärkningar.

Vi på Penza brukar rekommendera våra användare att inte använda snabblån för att finansiera och betala onödig konsumtion. Dock är låneformen är bra lösning om exempelvis hyran skulle bli ett problem en viss månad och det behövs lite extra pengar i plånboken snabbt.

Hos oss låter vi dig som långtagare jämföra de olika snabblån som finns att ta del av i Sverige idag. Vi vill inte att du ska behöva betala en för hög avgift i onödan. Det finns en massa långivare som erbjuder snabblån idag och därför kan du enkelt spara hundralappar på att kika närmare på våra rekomendationer. Det kan på ett snabblån om 3 000 kr skilja sig så pass mycket som 300 kronor mellan den billigaste och dyraste långivaren. Kika också in vår ordlista med finansiella termer som hjälper dig förstå ekonomiska ord.

snabblan-smslan-pengar

Ansöka snabblån

Att ansöka om snabblån är inte svårare än någon annan låneform. Det är med andra ord en väldigt enkel process som inte behöver ta mer än några minuter. Du gör en sökning hos oss här på Penza Finans för att lista alla långivare som erbjuder snabblån (detta gör du via vårt sökformulär till vänster). När du hittat några alternativ klickar du dig vidare in på respektive hemsida och fyller i obligatoriska uppgifter. Sedan inväntar du besked, ofta på sms eller via e-post. Om låneansökan har beviljats och godkänd får du inom kort lånesumman utbetald på det bankkonto som dy lämnade vid ansökan. Vid utbetalningen kommer det också att skickas ut en faktura på lånebeloppet tillsammans med den avgift som tillkommer lånet. Se alltid till och betala fakturan i tid. Om du skulle missa detta kan det tillkomma stora avgifter och ersättningar.

Vad är SMSLån?

SMSlån är egentligen exakt detsamma som ett snabblån. Det finns ofta olika benämningar som mikrolån, internetlån och SMSlån men alla har den gemensamma nämnaren av att vara ett snabblån med kort löptid. Det är en utmärkt låneform om du behöver påfyllning i plånboken omedelbart. Våra rekommendationer för vilka långivare som erbjuder detta hittar ni i listan nedan.

För att ansöka SMSlån behöver du bara ha en telefon/smartphone tillgänglig. Många av våra rekommendationer i listan nedan erbjuder en tjänst där du bara behöver skriva in ditt namn, personnummer, kontonummer och lånesumma i ett SMS för att göra en ansökan. Enkelt, eller hur?

När långivaren har mottagit dina uppgifter som skickats via SMS gör respektive en kontroll och ser om du blir godkänd eller ej. Det som långivaren främst tittar på är dina löpande inkomster. Detta för att göra en riskanalys och se om du kan betala tillbaka lånet eller ej. Blir du godkänd så kommer pengarna att betlas ut inom 23 timmar. Ofta går detta väldigt fort och du kan ha pengarna på ditt konto efter en timme.

Villkor snabblån

Att få din ansökan godkänd är ofta betydligt lättare med ett snabblån än vad det är förhållande till ett privatlån. Genom att det ofta rör sig om mindre belopp så innebär det inte en lika stor risk för långivaren. Detta gör det därför möjligt att få ansökan godkänd även om man inte har en strålande ekonomi eller har betalningsanmärkningar. Här kommer några vanliga grundkrav för att ta ett snabblån:

  • Minst 18 år gammal
  • Svensk medborgare
  • Registrerat mobilabonnemang eller Bank ID
  • Fast postadress
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • (Fast, taxerad inkomst)
Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare