Wells fargo platser i michigan http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html Mount vernon vårdcentral http://livetsomgava.nu/viagra.html bantningspiller på dr oz

Villkor

Genom att använda Penza och våra tjänster så godkänner du nedanstående villkor.

1. Inledning

Penza är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hitta och jämföra olika långivare och banker som kan passa din ekonomiska situation. Tjänsten finansieras helt av de långivare som vi rekommenderar. Penza hämtar information och data från bankerna och långivarna och presenterar på hemsidan. Det kan hända att viss information inte stämmer på vår webbplats och hänvisar då till respektive bank eller långivares hemsida.

Penza är inte registrerat eller licenserat hos Finansinspektionen då vi inte erbjuder någon alls sorts utlåning, rådgivning eller låneförmedling själva.

Personuppgifter, e-post och telefonnummer

Penza varken inhämtar eller hanterar dina personuppgifter. De enda uppgifter du behöver lämna för att använda vår låntjänst är en e-postadress och ett telefonnummer. Penza har rätt att dela denna information vidare till våra samarbetspartners för eventuell återkoppling och rådgivning.

Vid användandet av vår tjänst så godkänner du att Penza och de långivare vi samarbetar med, skickar erbjudanden och låneförslag till din e-post samt ringer upp dig på det telfonnummer som lämnats på hemsidan. Om du inte längre önskar att få e-post så kan du enkelt avsluta prenumerationen genom att klicka i det valet i e-postmeddelandet eller skicka oss ett mail på info@penza.se.

2. Information

Informationen och de uträkningar som visas på denna webbplatsen ska endast ses som vägledande då det kan förekomma att den skiljer sig något med våra långivares villkor. Vi försöker alltid att hålla vår webbplats uppdaterad men det kan förekomma att viss information inte stämmer helt överens med de långivare som vi rekommenderar.

Kontrollera därför alltid ränta, avgifter, villkor och annan viktig information hos långivaren innan du ansöker om ett lån.

Penza kan inte hållas ansvarig för e.v missförstånd eller förluster som uppstått genom felaktig information på webbplatsen.

Webbplatsen använder cookies och kryptering av den information hanteras. Genom att använda webbplatsen så godkänner du användandet av cookies. Trots den kryptering vi använder så finns inga garantier för att du inte kan utsättas för skador såsom lösenordsstöld, virus, förlust av data eller annan skada. Användningen av vår webbplats sker således på egen risk för sådan skada eller förlust.

3. Skador och tvister

Vi på Penza erbjuder inte själva utlåning utan endast en tjänst för att du ska kunna jämföra och hitta det bästa lånet utefter de villkor du har samt den ekonomiska situationen du har. Låneavtal tecknas alltid med någon av de långivare som vi rekommenderar, därav kan Penza aldrig hållas ansvarig eller skyldig att medverka i någon form av tvist mellan dig och långivaren.

Penza ansvarar inte för e.v skador och/eller förluster som uppstått på grund av avtal som du valt att ingå eller att avstå hos någon av de långivare som vi rekommenderat.

Penza erbjuder inte personlig rådgivning utan endast hjälp via kundservice om du har frågor rörande webbplatsen och vår tjänst. Penza ansvarar inte för e.v rådgivning som du får hos någon av de långivare vi rekommenderar.

4. Ändringar

Penza förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera dessa villkor från tid till annan. E.v ändringar sker utan förvarning eller meddelande. Därför uppmanar vi dig att besöka vår webbplats innan du använder vår tjänst, för att kontrollera e.v ändringar som skett i våra villkor.

Villkor uppdaterade: 2016-08-25

Om du har frågor rörande Penza, dessa villkor och vår tjänst så är du välkommen att kontakta oss.

Penza Finans
Register New Account
Reset Password
Compare items () compare